Vinglas, vinelsker og Zalto

Zalto er for vinelskere over alt

 

Vinelskere verden over er ikke i tvivl – der er særligt én glaskollektion, der overgår alle andre. Navnet er Zalto. I denne artikel vil vi behandle, hvorfor Zalto glassene er af en helt særlig ‘liga’, når det kommer til vinsmag, livsnydelse og kvalitet. Vi vil kigge lidt nærmere på hele Zalto Denk’art-kollektionen, og hvordan denne kollektion er kommet til verden, og hvordan denne kollektion kan berige enhver vinoplevelse.

Zalto udviklede i årene 2001 til 2004 en serie, der skulle kunne noget helt særligt: Nemlig skabe den perfekte vinoplevelse. Velvidende at dette altid vil være en subjektiv vurdering, så må man sige, at Zalto virkelig ramte plet med Denk’art-kollektionen. Denne serie indebærer eksempelvis Zalto Bourgogne glasset, Zalto Champagne glasset, Zalto Universal glasset, Zalto hvidvinsglas og Zalto Bordeaux glasset. Af blyfri krystal er disse vinglas mundblæst og håndlavet og fremstår som et utrolig let, tyndt og elegant vinglas, hvor særligt fokus ligger på hele vinoplevelsen. At glassene er meget tynde, ‘fine’ og lette betyder, at det nærmest føles som om, at man ’svæver’, når man drikker af glassene. Oplevelsen er unik og lige så er smagsoplevelsen. Man kan virkelig smage forskellen. Det faktum, at Zalto vinglas-sene er lavet af blyfrit krystal, betyder, at strukturen i glassene indvendigt er mere ‘grov’, hvilket betyder, at når du svinger vinen rundt i glassene, så kommer aromaerne og smagsnuancerne kan komme frem, hvilket gør smagsoplevelsen mere kraftig, tydelig og unik.

Zalto vinglas gør det til en leg at smage dybden i gode vine. Zalto glas gør en kæmpe forskel for hele oplevelsen.

Det rette vinglas gør hele forskellen. Vi kan klart anbefale, at du ikke lader dig takke med det næstbedste. Køb Zalto glas og oplev en anderledes, bedre og forbedret vinsmag. Zalto glas er en investering i bedre vinsmag og vinoplevelse. Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *