Dans giver dig livsglæde

Dans har de seneste år fået en opblomstring af de helt store. Med populære TV-programmer som ”Vild med Dans”, ”Kan du Danse” og mange amerikanske programmer som eksempelvis ”World of Dance” er det at gå til dans blevet endnu mere populært. Det gælder rigtig mange forskellige stilarter som eksempelvis hip hop dans, disco dans, dans for børn og meget mere. Og det er så absolut forståeligt, at dansen har fået denne opblomstring, da dans kan føre rigtig mange gode ting med sig. I denne artikel vil vi tage et blik på en række af de fordele, som dansen kan give.

Lære at danse og bliv et gladere menneske

Det er videnskabeligt bevist, at dans kan skabe glæde og godt humør. Når man danser, så er der en umiddelbarhed, et nærvær, der giver en god følelse og en følelse af velvære. Du er ofte sammen med nogle mennesker, du godt kan lide, og du kommer til at ’leve i nuet’. Man glemmer alle bekymringer og lader sig bare rive med at øjeblikket.

Lær at danse 

Det kan lyde utroligt, men den er god nok: Når du går til dans, så bliver du bedre til at lære – også i andre sammenhæng end lige dansen. Du lærer din krop at lære ting, hvilket gør det nemmere at lære i andre sammenhænge også. Alene af den grund burde alle da gå til dans. Når det gælder pardans, så kan det at lær at danse pardans altså styrke ens samarbejdsevner og ens koordinationsevner. Man lærer at udvise disciplin og velvilje over for sin partner. Om det gælder dans for voksne, dans for enlige og danseglade, ja så kan dans altså give dig et ’skud energi og glæde’. Hvis du tilmelder dit barn til børnedans, så er der altså ligeledes stor sandsynlighed for, at dit barn klarer sig bedre i skolen, da dit barn således bliver bedre til at lære ting.

Find den perfekte danseskole for dig

Det er naturligvis ikke ligegyldigt, hvor du går til dans henne. Der er et hav af danseskoler København, Århus, Odense og så videre, og der er med garanti stor forskel på, hvilken danseskole du vælger. Vi har gode erfaringer med Vivis Dans, men du kan også søge på DDD dans på Google, og så kan du uden tvivl finde andre danseskoler også.

Hvilken dans stilarter skal jeg vælge?

Det er naturligvis altid et godt spørgsmål, hvad man helst skal vælge – og udvalget af danse typer er mange. Du kan både gå til step dans, moderne dans og jitterbug dans – bare for at vælge nogle få ud. Og der er én ting, du kan være sikker på, og det er, at du næsten med garanti får en masse skønne oplevelser ud af det. Vi kan anbefale, at du tænker på, hvilken type musik du bedst kan lide. På denne måde så kan du vælge lidt ud fra musikken – og du har måske set showdance eller Michael Jackson dans i fjernsynet, og så kunne det måske ramme dine interesser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *